Fijne samenwerking met Jacobs Koel- en Klimaattechnieken

Joost Jacobs is met zijn bedrijf Jacobs Koel- en Klimaattechnieken gespecialiseerd in het plaatsen van HVAC-installaties, dus alles wat te maken heeft met verwarming, ventilatie en airco. Zijn projecten situeren zich hoofdzakelijk in Limburg, in de woningbouw voor particulieren. Daarnaast zijn ook bedrijven klant bij hem.
Sinds een jaar werkt hij samen met Limoco, voor wat ventilatiesystemen en hulpstukken betreft.

Joost Jacobs: “Wij voeren onze projecten altijd volledig in eigen beheer uit. Van het eerste contact met de klant tot en met de levering én plaatsing. Limoco ondersteunt ons in een eerste fase doordat zij, op basis van de bouwplannen van onze klant, voor ons het benodigde vermogen van het ventilatiesysteem berekenen. Wij geven vervolgens aan waar de units in de woning geplaatst moeten worden en Jeffrey maakt op basis daarvan de tekeningen in 3D. Na akkoord van de klant levert Limoco ons alle materialen en hulpstukken waarmee wij aan de slag kunnen gaan voor de montage.”

“Kwaliteit en afwerking zijn enorm belangrijk voor ons, daarom werken we graag samen met Limoco. Die samenwerking verloopt helemaal naar onze wens en in een goede verstandhouding. Wij zijn gevestigd in Neeroeteren en dat Limoco zo dicht bij ons in de buurt zit, is natuurlijk ook mooi meegenomen,” besluit Joost Jacobs.