Samenwerking met Houtskeletbouw Davy Swennen

Zoals de naam al doet vermoeden is Davy Swennen, die met zijn bedrijf gevestigd is in Neeroeteren, actief in de houtskeletbouw. Het tekenen, produceren en bouwen van lage energie en passief woningen is de core business. De samenwerking met Limoco groeide met de jaren.

Davy Swennen: “Wij doen houtskeletbouw volgens een ‘sleutel-op-de-deur’ formule. De woningen worden door ons getekend en geproduceerd. We hebben een eigen productieatelier en we zorgen zelf voor de plaatsing. We doen als het ware de volledige projectbegeleiding. We zijn voornamelijk actief in Limburg.

Voor de woningventilatie werken we sinds enkele jaren samen met Limoco. Ik kende Limoco al van hun industriële stofafzuiging. Zij hebben ook de installatie van de stofafzuiging in ons atelier gedaan. De know-how die ze in huis hebben van hun industriële toepassingen, is heel waardevol voor de residentiële sector. Dat is een bijzonder groot voordeel! In hun atelier kunnen ze maatwerk leveren dat andere leveranciers niet kunnen bieden. Ze zijn bijzonder goed in het maatwerk voor beperkte ruimtes. Vooral de verdeelboxen die zij op maat maken zijn een grote meerwaarde voor onze bouwprojecten.

Maar met know-how en een top ventilatiesysteem alleen kom je er niet. Wij hebben nood aan partners waarop we 100% kunnen rekenen en die gemaakte afspraken netjes nakomen. Dat is bij Limoco het geval. De samenwerking verloopt ook goed omdat ze met ons meedenken in termen van de beste oplossingen,” besluit Davy Swennen.