Kijken, voelen, luisteren in onze showroom

We kunnen heel veel vertellen over woningventilatie, over de verschillende systemen, de voor- en nadelen, hoe het werkt en hoe het eruit ziet.

Maar bij Limoco Woningventilatie kunt u ook komen kijken, voelen en luisteren! Als één van de enigen in de sector beschikken wij over een eigen showroom, waar al onze systemen staan opgebouwd. Bovendien berekenen wij u ter plaatse onmiddellijk uw offerte. Wanneer u naar buiten stapt, weet u dus meteen wat het u zal kosten.

Kijken: u kunt de verschillende technische systemen, die Limoco u adviseert, met eigen ogen zien. U kunt ook ter plekke een keuze maken uit het uitgebreide gamma aan roosters. Van eenvoudig rond tot design vierkant … u vindt ze allemaal en u kunt op een gefundeerde manier een keuze maken.

Voelen: ventilatie moet ongezonde lucht afvoeren en verse lucht in de woning brengen. Maar dat wil niet zeggen dat dit gepaard moet gaan met enorme luchtverplaatsingen of tocht. Met de uitgekiende Limoco Woningventilatie voelt u zelfs geen klein briesje. U ademt gezonde, verse lucht in zonder het te beseffen.

Luisteren: één van de grote nadelen van standaard ventilatiesystemen is het irriterende geluid van aangeblazen lucht. Limoco Woningventilatie heeft de juiste technieken in huis om dit te vermijden!

Maak hieronder een afspraak

Maak een afspraak in onze showroom

Voornaam(*)
Ongeldige invoer

Naam(*)
Ongeldige invoer

Telefoon/GSM(*)
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Wij hebben plannen voor(*)
Ongeldige invoer

Plaats van de werf(*)
Ongeldige invoer

Geplande datum voor de werken (mm/jjj)(*)
Ongeldige invoer

Voeg uw bouwplan toe(*)
Gelieve uw bouwplan te uploaden

(PDF-bestand max. 2 Mb)

Voeg uw EPB-verslag toe (indien beschikbaar)
Ongeldige invoer

(PDF, DOC of DOCX-bestand max. 2 Mb)

Wanneer zou u willen langskomen in onze showroom?(*)
Ongeldige invoer

Van waar kent u ons bedrijf?(*)
Ongeldige invoer

Privacy(*)
Ongeldige invoer

Typ de code(*)
Typ de code
  vernieuwenOngeldige invoer