Maatwerk uit eigen atelier

Limoco heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en plaatsen van industriële ventilatie op maat. Dat maatwerk wordt geproduceerd in ons eigen bedrijfsatelier in Oudsbergen.

Voor woonhuisventilatie werken we met systemen van onze leveranciers Renson, Zehnder, Lemmens en Vasco. Alle bijhorende leidingen en kanalen worden door onze eigen medewerkers op maat gemaakt in ons atelier. Onze ervaring en uiteraard ook onze infrastructuur komen ons daarbij van pas. Het zal u immers maar overkomen dat u, samen met uw architect, uw droomwoning op papier heeft gezet en dat u merkt, bij het kiezen van een ventilatiesysteem, dat dit niet gerealiseerd kan worden.

Limoco Woningventilatie zorgt dus voor een totaalpakket dat volledig aangepast is aan uw woning! Rare kronkels, moeilijke bochten of andere technische hoogstandjes, die eigen zijn aan uw woning, vormen geen enkel obstakel. Uw architect wordt dus niet beperkt in zijn creativiteit. Integendeel, voor het uitwerken van uw ventilatiesysteem overlegt ons engineeringteam met uw (interieur)architect om zodoende het juiste advies te geven omtrent de keuze van het meest geschikte systeem.

Welk systeem is het meest geschikt voor uw woning?

Actief kool filter vermijdt onaangename geuren in huis!

Omdat er bij ventilatietype D verse lucht van buiten wordt aangezogen, kan het gebeuren dat er onaangename geuren mee de woning in komen.

Om dat te vermijden heeft limoco een actief koolfilter ontwikkeld. Deze actief koolfilter zorgt ervoor dat de ongewenste geuren (vb. de kachel van de buren) verwijderd worden, zodat er enkel zuivere lucht naar binnen wordt geblazen.

Contacteer ons voor meer info

Zelf reinigen van uw ventilatiesysteem is kinderspel!

Limoco heeft een uniek concept voor het reinigen van het ventilatiesysteem en de leidingen.

Eén van onze eigen ingenieurs heeft een methode ontwikkeld die het mogelijk maakt om de volledige installatie inclusief alle leidingen 100% proper te maken.

Omdat we een leidingnet ook helemaal zelf ontwerpen, wordt bij het uittekenen al gewerkt in functie van het reinigen achteraf. Het is immers belangrijk dat alle buizen en bochten perfect bereikbaar zijn om een goed onderhoud, tot in de kleinste hoeken en bochten, te kunnen garanderen.

 

Laat u het reinigen van de luchtkanalen toch liever over aan een gespecialiseerde firma? Dan bevelen wij u graag de diensten van HAMSTER CLEANING aan.

Zelfplaatsing of plaatsing door Limoco?

De plaatsing van het ventilatiesysteem kan gebeuren door technische mensen van Limoco.

Volgens afspraak komen wij langs en installeren het volledige ventilatiesysteem, inclusief leidingen en afvoerroosters. Onze installateur zorgt tevens voor een nauwkeurige afstelling, zodat u op beide oren kunt slapen.

Ook voor doe-het-zelvers

Bent u zelf een handige Harry? Dan kunt u het ventilatiesysteem natuurlijk ook zelf plaatsen.
Limoco levert het materiaal op de werf en overloopt met u het legplan.

Wanneer u klaar bent met de installatie, komt één van onze technische mensen langs om alles haarfijn af te stellen.