Strenge EPB-normen

Voor elk bouwproject, zowel nieuwbouw als renovatie, gelden strenge eisen op het vlak van energieprestatie en binnenklimaat (EPB).

Om aan die eisen te voldoen en om ongecontroleerde ventielatieverliezen tegen te gaan, moet een woning luchtdicht worden gemaakt. Maar tegelijkertijd is het verplicht om te zorgen voor een goede binnenluchtkwaliteit. Die twee elementen lijken mekaar tegen te spreken, maar dat is niet zo, dankzij de ventilatiesystemen die vandaag beschikbaar zijn op de markt. Een goed ventilatiesysteem zorgt er tegelijk voor dat er géén energie verloren gaat en dat de binnenlucht toch optimaal blijft.

Limoco Woningventilatie heeft alle oplossingen in huis om ervoor te zorgen dat uw woning voldoet aan de geldende EPB-normen. Tegelijkertijd weet u, met een ventilatiesysteem van Limoco, dat u géén last zult hebben van lawaai op de achtergrond of van een tochtig gevoel.

U kunt het allemaal aan den lijve ondervinden in onze showroom in Opglabbeek, waar onze ventilatiesystemen opgebouwd zijn.

Kom gerust langs met uw bouwplan (en eventueel met uw architect) en wij maken u ter plaatse een offerte.

Maak een afspraak